Skumma minnen

Nu sitter jag har vid den dator som jag suttit vid da jag skrivit det mesta i min blogg, en blogg som mer eller mindre dog ut nar jag kom hem till Sverige igen efter nastan ett ar som aupair i Florida..

Nu ar jag har pa semester ett par veckor, HELT UNDERBART att fa traffa tjejerna igen, Carley och India kommer alltid ha en speciell plats i hjartat. Galet kul att traffa Candace och Bill ocksa och givetvis de vanner som finns kvar. De flera var ju andra aupairer sa aven dom har atervant till sina hemlander.
Nagot annat som jag aldrig kan fa nog av ar det underbara vadret, shoppingen och alla dagar vid poolen och beachen, underbart!!
Har bara varit har i 3 dagar an sa lange men har hunnit med bade sola, bada, shoppa, bio
och berbeques, guld! =D

Vad hander hemma i Sverige da, jo Komvux slet aven i mig, efter en mycket misslyckad planerad resa till Sydafrika dit jag och en kompis skulle akt for att jobba pa en hastgard och messt glassa runt i tre manader, slutade med att min kompis hoppa av 2 veckor innan vi skulle aka och jag hade ju sagt upp mig fran jobbet sa jag var arbeteslos. Vilket ledde till
att jag borja plugga pa komvux som alla andra arbeteslosa!
Inte nog med att det ar komvux, jag laser upp de amnen som jag bara hade betyg G i, vilket betyder att jag laser upp de amnen som jag avskydde i skolan. Kan det bli mer underbart!?
Haha nu ska vi inte va sanna, det possitiva ar att det faktist ar aningen roligare nu an vad det va pa gymnasiet och dessutom har jag traffat en hel del nya vanner som ar helt toppen! =)
Har val Emelie fran skolan att tacka for att jag antligan har borjat trana! Tack for det vannen! =)
Alltid mycket lattare nar man har nagon som slapar med en!

Sen kommer vi till det basta, jag har mer eller mindre blivit sambo.. usch va vuxet och laskigt det later.. men sant! Och jag ar helt tokkar och toklycklig! =)  Marcus<3 Alskar Dig!
Nu maste jag faktist kila ivag sa mer uppdateringar blir det en annan gang, far val hoppas att
det inte ska ta ett halvar igen! =P